Over

Even introduceren…


M
ijn naam is Koen Balm, vader van twee kinderen. Enige tijd geleden was ik voor mijn zoontje’s tweede verjaardag op zoek naar een Duplo trein. Nu ben ik een echte online shopper. En maak ik er altijd een sport van om de beste prijs te krijgen. Maar terwijl ik daarmee bezig was, viel het me op dat de beste prijs die ik had gevonden niet voorkwam op de grote vergelijkingssites. Ik kwam erachter dat op dergelijke sites niet de altijd de laagste prijzen worden getoond, maar de meest “populaire” producten en aanbieders.

Ik vond het tijd voor een vergelijkingssite puur gericht op speelgoed. Want laten we eerlijk zijn… het leven van (groot)ouders is al duur genoeg. Een site die gewoon doet wat die belooft: prijzen vergelijken. Zonder poespas en zonder rekening te houden met partijen die eventueel meer willen betalen om bovenaan te staan. Een site die altijd up-to-date is. Daarom ververs ik elke nacht alle producten en prijzen.

Droom om startpunt te zijn voor speelgoedkopende (groot)ouders

Het is mijn droom om speelgoedprijzenvergelijken.nl het startpunt te maken voor speelgoedkopende (groot)ouders, familie en vrienden. Ik wil mensen helpen eenvoudig de goedkoopste speelgoedaanbieder te vinden. Of diegene met de snelste levertijd. Simpel en transparant. Doe vooral overal veel inspiratie op. Maar voor de daadwerkelijke koop kijkt u even op speelgoedprijzenvergelijken. Zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt.

Tientallen euro’s besparen op speelgoed

Je kunt eenvoudig tientallen euro’s besparen op het online kopen van speelgoed. Door simpelweg de prijzen te vergelijken. Ik raad je aan elke keer weer te vergelijken. Want veel webwinkels – met name de geijkte web-warenhuizen – hanteren heel slim lage prijzen voor populaire producten, maar zijn weer extra duur op andere producten. Jouw besparing kan dus behoorlijk oplopen als u even vergelijkt.

Vechten tegen de grote jongens

Met deze website wil ik de wereld van het online kopen van speelgoed transparant maken. Vechten tegen de grote jongens als Beslist.nl, vergelijk.nl en zelfs Google-shopping. Deze generieke vergelijkers hebben geen feeling met de speelgoedmarkt. En ik vind het nu eenmaal belangrijker dat je Planes Lego kunt vinden als dat net bestaat dan dat ik alleen maar die producten promoot die het meeste opleveren. Daarom bied ik geselecteerde speelgoedmerken aan -dus niet zomaar alles. Zowel voor jongens als voor meisjes, binnen- en buitenspeelgoed.

Continue op zoek naar online speelgoedwinkels

Ik zoek continue naar mensen met een online speelgoedwinkel die zich richten op de populaire merken. Ik wil mijn bezoekers zo veel mogelijk te vergelijken, en dus de goedkoopste, aanbieden. Maar, ik voeg een merk pas toe als ik zelf begrijp wat het is en het idee heb dat het vergelijken relevant is voor ouders.

Neem contact op…

Laat het me graag weten als je een online speelgoedwinkel hebt en meegenomen wilt worden in speelgoedprijzenvergelijken. En als je zelf als ouder een bepaald stuk speelgoed op mijn website mist, neem ook dan contact met mij op. Dan ga ik direct op onderzoek uit!